Brain Health


The brain is the central control station for our thoughts, behaviours, emotions and memories. At LifeClinic, we help to keep your brain working the best it can for as long as possible. This includes optimizing brain function to improve memory, clarity and productivity, as well as managing cognitive decline or Neurodegenerative Diseases.

亞健康症狀

注意力不集中

健忘

認知能力差

震颤

Sleeping Problems

慢性疾病

Alzheimer’s Disease

Parkinson’s Disease

ADD/ADHD

自閉症運動障礙

Dementia

Epilepsy

失眠

測試與解決方案

重金屬測試與排毒

細胞膜穩定方案

脈衝電磁場治療 (PEMF)

遺傳和代謝評估

壓力和睡眠評估

以營養保健品和藥物進行治療

LIFECLINIC 治療計劃

睡眠和情緒治療計劃: 

在 LifeClinic,我們的 睡眠和情緒計劃 旨在重設你的睡眠方式並維持穩定健康的心情。 這包括檢查性實驗室測試、身心指導、個性化的營養補充品及量身定制的療法,例如紅外光療法。  

 

大腦和神經系統治療計劃: 

在 LifeClinic,我們的大腦和神經系統治療計劃旨在有助識別和解決認知問題的根本原因。 這包括檢查性實驗室測試、飲食諮詢、個性化的營養補充品以及量身定制的療法,例如重金屬排毒療法。 

Immunity program

歡迎諮詢

請填妥以下表格,我們將在 24 小時內與你聯絡。







zh_HK香港中文版
en_USEnglish zh_CN简体中文 zh_HK香港中文版